partytuta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Partytuta Blå-Gul, 28 cm

Lagervara för omgående leverans

25,00 kr Inkl. moms

20,00 kr Exkl. moms

Levereras inom 1-3 arbetsdagar

smooth payment med klarna

In-Store Advertising

Klarna Checkout (betala tryggt efter du fått din beställning)
Skickas inom 24/48 timmar (alltid spårbar frakt)
Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter du mottagit paketet)
Beskrivning

Låt festen börja med vår färgglada partytuta i blått och gult!

Tillverkad av slitstark plast och med en längd på 28 cm är denna partytuta det perfekta tillbehöret för att lägga till lite extra glädje och feststämning till alla tillfällen.

Denna partytuta har en klassisk design som är lätt att använda och ger en kraftfull ljudvolym för att fira speciella ögonblick. Dess blå-gula färger är perfekta för att visa stöd för ditt favoritlag eller för att fira svenska nationaldagen med stil.

Vare sig det är på en sportevenemang, födelsedagsfest, eller bara för att förgylla en vardaglig stund, kommer vår partytuta att vara det perfekta tillbehöret för att sprida glädje och entusiasm till alla runt omkring dig.

Specifikationer:

  • Material: Plast
  • Färger: Blå och Gul
  • Längd: 28 cm
  • Klassisk design för enkel användning och kraftfull ljudvolym
Datablad
PN1009312
7330570080601
Frakt & Returer
Returpolicy

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Det gör du genom att logga in på ditt konto, eller skapa ett konto genom att använda samma e-post som du använt på din beställning. Returadressen hittar du när du gör returanmälan. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Om du behöver returnera ett objekt, logga bara in på ditt konto, se ordningen med länken "Min orderhistorik" under Mitt konto och klicka på knappen "Returnera produkt(er)". Har du handlat utan att skapa konto, kan du skapa ett konto genom att använda samma e-post som du gjort på beställningen. Då kommer du se orderhistoriken. Efter du skickat varan meddelar vi dig via e-post om återbetalning så snart vi mottagit och hanterat den returnerade produkten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Läs mer om ångerrätt under Köpvillkoren

Frakt & Leverans

Din försändelse skickas normalt inom 24/48 timmar efter beställning under vardagar. Leveranstiden för frakt är normalt 2-5 dagar efter skickad försändelse. Din försändelse leverans sker vanligtvis med Postnord, UPS, DHL, GLS eller TNT. Du får avisering och hämtar sedan hos ditt lokala ombud. Du behöver inte vänta på aviseringen om du följer din frakt via den spårningslänk vi skickar dig. När försändelsen anländer hos ombudet tar du med det fraktnummer du fått från oss och anger det för att hämta försändelsen.

  • Frakten inkluderar alla kostnader och är fullt försäkrad.
  • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 24 timmar efter leverans.
  • Kostnaden ser du i kassan efter du angivit leveransadress.
  • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade. 
  • Fullständiga köpvillkor hittar du här.
Du kanske också gillar
chat Kommentarer (0)