Färglös Läderbalsam Läderfix skinnfix original
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skinn Och Läder Fix Original 250ml / Svamp Ingår

Lagervara för omgående leverans

149,00 kr Inkl. moms

119,20 kr Exkl. moms

Levereras inom 1-3 arbetsdagar

smooth payment med klarna

In-Store Advertising

Klarna Checkout (betala tryggt efter du fått din beställning)
Skickas inom 24/48 timmar (alltid spårbar frakt)
Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter du mottagit paketet)
Beskrivning

Ett läderbalsam som är effektivt, färglöst och räcker väldigt länge. Den ser till att skydda dina skinn och läderprodukter mot sol, regn, snö och till och med saltvatten som är förödande för dina exklusiva Raddna Collection produkter. Har du fått ränder av saltvatten tar det bort dessa också. 

Vi rekommenderar att du applicerar läderbalsam direkt du fått dina produkter för att vara säker på att de är skyddade och håller riktigt länge.

Denna produkt har vi själva testat länge och använt på våra egna skinn och läder skor, väskor och jackor samt på våra Raddna Collection produkter och kan varmt rekommendera den. 

Du kan även använda den till dina övriga skinn och läderprodukter som soffor, kläder, skor, väskor samt även till hästens tillbehör som sadel träns m.m.

Denna förpackning innehåller 250 ml. 

Bruksanvisning: Läder Skinn-Fix appliceras med en mjuk trasa eller svamp. Ingen efterpolering. OBS: Bör ej användas på obehandlat skinn ”softläder” eller mocka.

Innehållsförteckning: Läder Skinn-Fix innehåller högvärdiga dab-8 oljor, lanolin, vax samt parfym.

Innehåller inte: silikon, lösningsmedel eller andra skadliga ämnen

Denna produkt är miljövänlig, effektiv samt skonsam mot huden.

En Liten Svamp Ingår Just Nu !

Datablad
Basaroutlet
R4277
7361031273140
Frakt & Returer
Returpolicy

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Det gör du genom att logga in på ditt konto, eller skapa ett konto genom att använda samma e-post som du använt på din beställning. Returadressen hittar du när du gör returanmälan. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Om du behöver returnera ett objekt, logga bara in på ditt konto, se ordningen med länken "Min orderhistorik" under Mitt konto och klicka på knappen "Returnera produkt(er)". Har du handlat utan att skapa konto, kan du skapa ett konto genom att använda samma e-post som du gjort på beställningen. Då kommer du se orderhistoriken. Efter du skickat varan meddelar vi dig via e-post om återbetalning så snart vi mottagit och hanterat den returnerade produkten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Läs mer om ångerrätt under Köpvillkoren

Frakt & Leverans

Din försändelse skickas normalt inom 24/48 timmar efter beställning under vardagar. Leveranstiden för frakt är normalt 2-5 dagar efter skickad försändelse. Din försändelse leverans sker vanligtvis med Postnord, UPS, DHL, GLS eller TNT. Du får avisering och hämtar sedan hos ditt lokala ombud. Du behöver inte vänta på aviseringen om du följer din frakt via den spårningslänk vi skickar dig. När försändelsen anländer hos ombudet tar du med det fraktnummer du fått från oss och anger det för att hämta försändelsen.

  • Frakten inkluderar alla kostnader och är fullt försäkrad.
  • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 24 timmar efter leverans.
  • Kostnaden ser du i kassan efter du angivit leveransadress.
  • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade. 
  • Fullständiga köpvillkor hittar du här.
Du kanske också gillar
chat Kommentarer (0)