Handklappa blå-gul
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Handklappa Med Sveriges Färger (Blå-Gul) 28 cm

Lagervara för omgående leverans

25,00 kr Inkl. moms

20,00 kr Exkl. moms

Levereras inom 1-3 arbetsdagar

smooth payment med klarna

In-Store Advertising

Klarna Checkout (betala tryggt efter du fått din beställning)
Skickas inom 24/48 timmar (alltid spårbar frakt)
Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter du mottagit paketet)
Beskrivning

Låt ditt lagkänsla stråla och heja på ditt favoritlag eller landslag med vår handklappa i Sveriges färger - blå och gul.

Perfekt för att skapa en atmosfär av entusiasm och gemenskap under sportevenemang, konserter eller andra tillfällen när du vill stödja Sverige med stil.

Denna handklappa är tillverkad av högkvalitativt plastmaterial för att säkerställa långvarig hållbarhet och tillförlitlig prestanda. Dess ergonomiska design passar bekvämt i handen och gör det enkelt att skapa ett distinkt och högljutt ljud för att uppmuntra och stödja ditt lag.

Med sina generösa dimensioner på 28x13 cm ger denna handklappa maximal synlighet och är ett utmärkt sätt att sticka ut i mängden och visa ditt stöd för det svenska laget. Dess blåa och gula färger symboliserar stolthet och patriotism och är perfekt för att förstärka den svenska atmosfären på evenemanget.

Oavsett om du är på fotbollsstadion, hockeyarenan eller bara hemma framför TV:n, kommer vår handklappa med Sveriges färger att vara din trogna följeslagare för att stödja laget med glädje och entusiasm.

Specifikationer:

  • Material: Plast
  • Färger: Blå och Gul
  • Mått: 28x13 cm
  • Ergonomisk design för bekväm användning

Visa ditt stöd för Sverige på ett distinkt och färgstarkt sätt med vår handklappa i Sveriges färger. Köp din idag och skapa ett minnesvärt och högljutt stöd för ditt lag!

Datablad
1009196
7330570079742
Frakt & Returer
Returpolicy

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Det gör du genom att logga in på ditt konto, eller skapa ett konto genom att använda samma e-post som du använt på din beställning. Returadressen hittar du när du gör returanmälan. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Om du behöver returnera ett objekt, logga bara in på ditt konto, se ordningen med länken "Min orderhistorik" under Mitt konto och klicka på knappen "Returnera produkt(er)". Har du handlat utan att skapa konto, kan du skapa ett konto genom att använda samma e-post som du gjort på beställningen. Då kommer du se orderhistoriken. Efter du skickat varan meddelar vi dig via e-post om återbetalning så snart vi mottagit och hanterat den returnerade produkten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Läs mer om ångerrätt under Köpvillkoren

Frakt & Leverans

Din försändelse skickas normalt inom 24/48 timmar efter beställning under vardagar. Leveranstiden för frakt är normalt 2-5 dagar efter skickad försändelse. Din försändelse leverans sker vanligtvis med Postnord, UPS, DHL, GLS eller TNT. Du får avisering och hämtar sedan hos ditt lokala ombud. Du behöver inte vänta på aviseringen om du följer din frakt via den spårningslänk vi skickar dig. När försändelsen anländer hos ombudet tar du med det fraktnummer du fått från oss och anger det för att hämta försändelsen.

  • Frakten inkluderar alla kostnader och är fullt försäkrad.
  • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 24 timmar efter leverans.
  • Kostnaden ser du i kassan efter du angivit leveransadress.
  • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade. 
  • Fullständiga köpvillkor hittar du här.
Du kanske också gillar
chat Kommentarer (0)