Seco Ortopediska Sulor Till Platta Fötter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
På rea!-30,00 kr

Seco Ortopediska Sulor Till Platta Fötter

Lagervara för omgående leverans

145,00 kr Inkl. moms

116,00 kr Exkl. moms

175,00 kr - 30,00 kr

Levereras inom 1-3 arbetsdagar

smooth payment med klarna

In-Store Advertising

Klarna Checkout (betala tryggt efter du fått din beställning)
Skickas inom 24/48 timmar (alltid spårbar frakt)
Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter du mottagit paketet)
Beskrivning

Skinnsula med hålfotsstöd. Sulan ger ett fint stöd och avlastning samtidigt som den ger en mjukt sviktande effekt. Extra slimmad design, perfekt i skor där ortopediska/formgjutna sulor inte får plats. Dämpande kudde i hälen för extra avlastning för hälen. Framfotspelott för stöd och avlastning för framfoten. Se faktaruta nedan. Även om man inte har problem med framfoten så går det utmärkt att använd inlägg med pelott. Det ger ett bra extra stöd för framfoten som alla har nytta av. Faktaruta framfotspelott: Pelottsula behandlar smärta i framfoten effektivt. Smärta i framfoten orsakas ofta av ett nedsjunket främre fotvalv, framfoten sjunker ned och ökar belastningen över den främre trampdynan med smärta som följd. Det är inte ovanligt att det nedsjunkna främre fotvalvet även orsakar tryck på nervbanorna i framfoten så kallad mortons neurom, med en intensiv smärta i framfoten som direkt följd. Smärta i framfoten orsakat av en nervinklämning upplevs ofta som intensiv och medför att det är svårt att gå normalt. Framfotsproblem kan även uppstå utan att valvet har sjunkit ned, ofta i samband med användning av klackskor som överdrivet belastar främre trampdynan. Vid smärta i framfoten är det vanligtvis en för kraftig belastning på främre fotvalvet som är utlösande orsak till smärtan i framfoten. Smärtan i framfoten sitter ofta antingen mellan ledhuvudena eller direkt över trampdynan. En pelottsula lyfter effektivt upp ett nedsjunket främre fotvalv tack vare den lyftande pelotten som placeras bakom valvbågen. Pelottens effekt bidrar till en jämnare belastning samt avlastning av framfoten och främre trampdynan vid användning.

Datablad
Basaroutlet
PL06500-96030
7361030009399
7361030009399
Frakt & Returer
Returpolicy

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan online hos oss. Det gör du genom att logga in på ditt konto, eller skapa ett konto genom att använda samma e-post som du använt på din beställning. Returadressen hittar du när du gör returanmälan. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Om du behöver returnera ett objekt, logga bara in på ditt konto, se ordningen med länken "Min orderhistorik" under Mitt konto och klicka på knappen "Returnera produkt(er)". Har du handlat utan att skapa konto, kan du skapa ett konto genom att använda samma e-post som du gjort på beställningen. Då kommer du se orderhistoriken. Efter du skickat varan meddelar vi dig via e-post om återbetalning så snart vi mottagit och hanterat den returnerade produkten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Läs mer om ångerrätt under Köpvillkoren

Frakt & Leverans

Din försändelse skickas normalt inom 24/48 timmar efter beställning under vardagar. Leveranstiden för frakt är normalt 2-5 dagar efter skickad försändelse. Din försändelse leverans sker vanligtvis med Postnord, UPS, DHL, GLS eller TNT. Du får avisering och hämtar sedan hos ditt lokala ombud. Du behöver inte vänta på aviseringen om du följer din frakt via den spårningslänk vi skickar dig. När försändelsen anländer hos ombudet tar du med det fraktnummer du fått från oss och anger det för att hämta försändelsen.

  • Frakten inkluderar alla kostnader och är fullt försäkrad.
  • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 24 timmar efter leverans.
  • Kostnaden ser du i kassan efter du angivit leveransadress.
  • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade. 
  • Fullständiga köpvillkor hittar du här.
Kunder som köpt denna produkt köpte också:
16 andra produkter i samma kategori:
chat Kommentarer (0)